Salman Khan, declaraţii despre căsătoria cu Iulia Vântur

De: Nicoleta Nicolae / 02.11.2015, 08:05

Salman Khan, declaraţii despre căsătoria cu Iulia Vântur
Salman Khan a reacţionat în cele din urmă la zvonurile recente cu privire la logodna sa secretă cu frumoasa româncă Iulia Vântur.


După ce presa internaţională a speculat zilele trecute pe marginea presupusei idile dintre Iulia Vântur şi Salman Khan, scriind că actorul indian s-ar fi logodit în secret cu frumoasa româncă, nunta urmând să aibă loc anul viitor, starul a vorbit despre această relaţie.

„Se scriu o mulţime de lucruri despre mine care nu sunt adevărate. Am citit şi eu ceea ce s-a scris despre logodna mea şi tot ceea ce pot spune este că sunt indiferent faţă de toate aceste zvonuri. Lucrurile mici nu mă deranjează deloc, dar îi deranjează pe părinţii mei. Şi, în acest caz, mă deranjează şi pe mine”, a declarat Salman Khan pentru Mumbai Mirror.

Despre Iulia Vântur şi Salman Khan s-a scris că ar avea o relaţie încă din 2013, iar de atunci s-au afişat împreună la numeroase evenimente, chiar şi la nunta Arpitei, sora actorului, unde Salman a prezentat-o oficial pe româncă drept iubita lui.