Salonul VIP in care a nascut Beyonce valoreaza 1 milion $

Apropo.ro / 30.01.2012, 15:00
Salonul VIP in care a nascut Beyonce valoreaza 1 milion $
Beyonce si Jay-Z au platit peste 1 milion de dolari pentru ca diva sa aiba un salon privat imens in cadrul maternitatii Lennox Hill din New York.

Nuante de bej si maro, pereti din mahon, patru televizoare cu plasma, boluri din cristal si o chicineta complet dotata. Acestea sunt elementele in care cuplul de aur al hip-hop-ului, Beyonce si Jay-Z, au investit 1.3 milioane $ inainte ca artista sa nasca la maternitatea Lennox Hill din New York.

Beyonce a avut parte de tratament regesc in momentul in care a adus-o pe lume pe Blue Ivy si a cheltuit o avere pentru a se bucura de lux pana in momentul externarii, conform TMZ.

„In urma cu o luna, angajatii spitalului au modificat 6-8 camere si au creat doua saloane speciale, platite in totalitate de familia Carter”, a declarat o sursa pentru ziaristii de peste ocean.

Patutul de 20.000 $ al fiicei cuplului Beyonce-Jay Z

Desigur, afirmatia nu a trecut neobservata, cei mai carcotasi facand comentarii legate de cine a incasat cecul urias. precum si despre beneficiile pe care Beyonce le-a obtinut.

In apararea cuplului celebru a sarit chiar primarul orasului New York: „Daca spitalul asigura ca va folosi de acum inainte incaperile pentru toti pacientii sai, nu cred ca ne confruntam cu o problema reala”.