Salubrizarea în zona Ferentari a inceput

Apropo.ro / 06.08.2007, 09:29
Salubrizarea în zona Ferentari a inceput
Organizatia de Tineret a PD Bucuresti anunta ca a început duminica o actiune de salubrizare a zonei Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei. Conform unui comunicat de presa al PD, câteva zeci de tineri îmbracati în tricouri portocalii cu însemnele PD, dotati cu manusi menajere si saci din

Organizatia de Tineret a PD Bucuresti anunta ca a început duminica o actiune de salubrizare a zonei Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei.

Conform unui comunicat de presa al PD, câteva zeci de tineri îmbracati în tricouri portocalii cu însemnele PD, dotati cu manusi menajere si saci din plastic au început o actiune de salubrizare a zonei Ferentari, plecând din intersectia Cailor Rahova si Ferentari.

„Ne-am gândit sa începem cu cel mai insalubru sector din Bucuresti. Vom face periodic asemenea actiuni, întrucât consideram ca bucurestenii din sectorul 5 nu au nicio vina pentru ca locuiesc într-un sector administrat de un primar care nu pune pret pe curatenie”, a declarat Marian Zlotea, unul dintre organizatorii actiunii, potrivit sursei citate.

PD mai precizeaza ca sacii cu gunoiul colectat au fost depusi de tinerii democrati în fata biroului teritorial al primarului Marian Vanghelie din Calea Ferentari.

Tot duminica, tinerii PD au vopsit mai multe garduri de pe cheiul Dâmbovitei de la iesirea din Bucuresti spre Popesti Leordeni, în zona salubrizata în urma apelului adresat de presedintele Traian Basescu mai multor firme de constructii.

Mediafax