Salvamarii din Mamaia vor avea costume retro – mulate și cu bretele

Apropo.ro / 24.04.2013, 13:10
Salvamarii din Mamaia vor avea costume retro - mulate și cu bretele
Radu Mazăre schimbă moda salvamarilor. El propune ca în acest sezon estival să-i echipeze retro - costume mulate cu breteluțe!

După ce a anunțat că va lansa imnul stațiunii Mamaia, primarul Constanței vrea ca salvamarii musculoși de pe plaje să poarte costume de inspirație retro, care vor fi mulate și cu bretele.

Aceasta este și ținuta lui Radu Mazăre din videoclipul despre Mamaia, filmat la mare, ce va fi lansat în curând.

Mazăre a intrat în studio cu Loredana și cu Cabron, pentru a recita versurile melodiei „Vamos a Mamaia”, cântată de Loredana și interpretată rap de Cabron. „N-aveau gata nici versurile. «A, le facem în juma de oră», au zis. A plecat Cabron ăla și când se întoarce, zic: «Gata versurile?» «A, nuuu, am mâncat și eu ceva…». Deci artiștii ăștia sunt ceva… Boemi, ce mai!„, a povestit Mazăre intrigat.

Totuși, primarul s-a declarat încântat de versurile compuse pentru imnul Mamaiei. Cel mai tare îi place rima găsită de artiștii de Loredana și Cabron: „Saint Tropez” și „Mazăre”. „Ca în piesa «Welcome to Saint Tropez»”, s-a mândrit Mazăre cu cunoștințele sale muzicale din cluburi.

Primarul va juca rolul de salvamar în videoclip. Filmările vor fi făcute în zilele de 1 și 2 Mai, în nordul stațiunii Mamaia.

Viitoarele costume ale salvamarilor vor fi în culorile roșu-galben, după codul cromatic internațional al salvamarilor.

Nu există așa ceva nicăieri, trebuie să dăm comandă specială tocmai în China. Trebuie material anume, rezistent la apă, imprimat în dungi roșu-galbene. Așa vor fi costumați din această vară toți cei 100 salvamari din Mamaia„, a anunțat Radu Mazăre.