Sam Simon, co-creatorul The Simpsons, despre cancer: ”Cea mai uluitoare experiență din viața mea”

De: Carmen Ulian / 12.11.2014, 17:00
Sam Simon, co-creatorul The Simpsons, despre cancer: ''Cea mai uluitoare experiență din viața mea''
Sam Simon, co-creatorul The Simpsons, a fost diagnosticat cu cancer de colon în fază terminală în 2012. El își donează averea de 100 de milioane de dolari.

Sam Simon, în vârstă de 59 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de colon în fază terminală, în 2012. A divorțat prin anii ’90 și nu este tată. Averea sa de 100 de milioane de dolari o va dona oragizației pe care a creat-o, Sam Simon Foundation, și la PETA.

Sam a declarat că boala este o experiență uimitoare pentru el, deoarece este înconjurat de oameni dragi care îl iubesc.

În 2012, medicii îi mai dădeau trei luni de supraviețuire. Atunci s-a decis să se alăture PETA pentru a ajuta animalele și a lupta pentru drepturile lor.

Sam si Pamela Anderson

Sam alături de Pamela Anderson

S-a implicat în numeroase alte proiecte pentru a-i ajuta pe semenii săi cât mai mult. Acum se declară mai fericit ca niciodată.

Tot medicii sunt cei care i-au prelungit viața. Sam recunoaște că este o boală oribilă cu care te lupți, care îți ia puterile. În aceste momente, nimic nu este mai frumos decât să fii înconjurat de cei apropiați.

Sam Simon a fost căsătorit cu actrița Jennifer Tilly, de care a divorțat în 1991, dar au rămas buni prieteni.

Sam Simon și Matt Groening au creat împreună The Simpsons în 1991. Tehnic, Sam s-a retras din proiect în 1993, dar încă primește mulți bani din drepturile de autor.

Sam susține că principala sa responsabilitate este, acum, să vorbească în numele celor care nu o pot face.