Sam Smith, vânzări uriaşe în SUA

Apropo.ro / 07.12.2014, 09:00
Sam Smith, vânzări uriaşe în SUA
Britanicul Sam Smith bifează vânzări uriaşe cu primul său album de studio, “In the Lonely Hour”, şi o ajunge din urmă pe Taylor Swift. Cântăreţul a vândut peste un milion de unităţi al discului său de debut, fiind cel de-al doilea disc din 2014 care reuşeşte această performanţă.

În plus, În the Lonely Hour este şi primul album de debut de anul acesta care reuşeşte să vândă peste un milion de copii, iar Sam Smith este şi singurul artist britanic ce are un hit uriaş în SUA anul acesta, piesa Stay With Me fiind vândută în peste 3 milioane de copii.

De altfel, Sam Smith a bifat şi o colaborare cu Mary J Blige pentru acest track, iar apoi a lucrat alături de Regină Soul/Hip-Hop pentru albumul ei The London Sessions. Cântăreţul britanic e unul dintre cei mai apreciaţi din noul val de artişti, a câştigat premiul pentru Favorite Male Artist – Pop/Rock la American Music Awards şi a fost nominalizat la mai multe categorii la MTV VMA şi MTV EMA, iar live-urile sale sunt întotdeauna de excepţie. Cel mai recent videoclip al său este Restart, cu scene filmate în cadrul concertelor sale, însă cel mai recent single promovat e I’m Not the Only One, cu un videoclip în care apare Dianna Agron.

 

Citeşte mai mult aici.