Sam, tânărul care l-a uimit pe Michael Buble cu vocea sa (Video)

Apropo.ro / 13.12.2012, 13:20
Sam, tânărul care l-a uimit pe Michael Buble cu vocea sa (Video)
Michael Buble a susținut un concert pe Național Arena din Birmingham, unde l-a întâlnit pe tânărul care avea să îl lase mut de uimire, cu vocea sa.

Cântărețul de jazz Michael Buble a susținut un concert pe Național Arena din Birmingham. În timp ce Michael făcea o mică pauză între piese, o spectatoare din public i-a făcut un semn să îi spună ceva.

Aceasta i-a spus că are un fiu – Sam, care tocmai a împlinit vârsta de 15 ani și că are o voce deosebită.

Mai în glumă, mai în serios, Buble l-a chemat pe scenă, glumind că își aduce aminte că și el a avut cândva vârsta adolescentului.

Michael Buble cântă cu Sam, un fan de 15 ani de pe tare.ro

S-au așezat amândoi pe banca de pe scenă, iar Buble a intonat celebra lui piesă „Feeling Good”, după care l-a lăsat și pe Sam să cânte un vers.

În momentul în care Sam a rostit primele acorduri, Michael Buble a sărit de pe bancă, uimit de vocea incredibilă a adolescentului. Tot s-a întâmplat în fața a peste 14.000 de spectatori.

Atât spectacolul, cât și reușita de a-l urca pe Sam pe scenă alături de Buble, au fost un cadou pentru tânăr din partea mamei sale. El nici nu bănuia ce pusese ea la cale, în acea seară.

După spectacol, Sam a fost invitat de Michael Buble în culise, unde au mai stat de vorbă și au făcut poze împreună. La finalul întâlnirii lor, Buble a mai glumit spunând că mai are doar 4 ani de carieră până când Sam va câștiga X Factor și îi va lua locul.