Sâmbătă, 17 mai, are loc ediția a treia BICICLEȘTI 2014

De: Carmen Ulian / 16.05.2014, 09:30
Sâmbătă, 17 mai, are loc ediția a treia BICICLEȘTI 2014
GeoBateȘaua și Asociația "Bate Șaua Să Priceapă Iapa" vă invită, sâmbătă, 17 mai, la a treia ediție BICICLEȘTI din 2014, între orele 10.00 și 18.00, pe bd. Kiseleff.

Traficul auto pe bd. Kiseleff va fi oprit în intervalul între orele 10.00 și 18.00, bucureștenii putându-se relaxa din nou într-un mod activ și plăcut. O nouă plimbare cu bicicletele, cu rolele, trotinetele sau pur și simplu, la pas, este întotdeauna bine venită. Haideți și sâmbătă să re-descoperim strada fără mașini, aglomerație sau poluare!

Mai multe mii de bucureșteni au răspuns „Prezent” invitației lansate în precedentele ediții Biciclești și au ieșit de fiecare dată la plimbare pe renumitul bulevard bucureștean, transformat în cea mai mare pistă de activități sportive din București. Următoarele 4 ediții sunt programate în zilele de sâmbătă, 17 și 31 mai, 14 și 21 iunie.

GeoBateȘaua și Asociația „Bate Șaua Să Priceapă Iapa” vă invită în 2014 la edițiile BICICLEȘTI, continuând astfel inițiativa ProSport și Gândul care și-au propus începând din octombrie 2013 să ofere în București cea mai mare platformă de activități recreative de week end. Inițiativa BICICLEȘTI a putut fi pusă în aplicare după ce ProSport și Gândul au lansat în toamna anului trecut o campanie de strângere de adeziuni, campanie la care Primăria Capitalei a raspuns afirmativ și a devenit partener al evenimentului, acceptând să închidă circulația auto pe toată lungimea bulevardului Kiseleff!

„Bate Șaua Să Priceapă Iapa” este o asociație nonprofit, înființată în 2004 și militează pentru promovarea bicicletei și a transportului alternativ. Activează pentru promovarea tradițiilor cultural-artistice, turismului sportiv, activ și de aventură și a turismului rural, ecologic și istoric