Sampanie (fara alcool) + pizza, pe bloc = romantism

De: Dragos Tanase / 13.12.2007, 16:15
Delia povesteste, la emisiunea "Ce se intampla, doctore?" din 15 decembrie, de ce a mancat pizza pe bloc si a baut sampanie pentru copii.

Matteo a invitat-o pe Delia Matache la o cina romantica pe terasa unui bloc unde au mancat pizza si au baut sampanie pentru copii (fara alcool).

Cei doi ii povestesc Oanei Cuzino totul despre aceasta intalnire inedita in cadrul emisiunii “Ce se intampla, doctore?” care se difuzeaza de Pro Tv, sambata – 15 decembrie, de la ora 17:15.

Delia marturiseste ca Matteo a vrut sa o surprinda cu ceva si a reusit sa ii faca o surpriza minunata cu aceasta cina. Cei doi indragostiti arata ca se pricep si la gatit si prepara pentru toti invitatii emisiunii sarmalute de post in foi de vita.

Florina Cercel si Carmen Tanase sunt si ele prezente in emisiunea “Ce se intampla, doctore?” si vorbesc despre rolurile pe care le au in telenovela “Inima de tigan”.

Cele doua actrite povestesc ca vor pleca de Craciun in Tenerife, loc in care Carmen Tanase viseaza sa ajunga inca din copilarie.

Oana Cuzino prezinta telespectatorilor solutii pentru iubitorii de animale care nu au cu cine sa-si lase prietenii necuvantatori de sarbatori.

In editia din aceasta sambata a emisiunii “Ce se intampla, doctore?” este invitata si Monica Dascalu care vorbeste despre pictorialul inedit din revista The One.

Prezentatoarea stirilor Pro Tv povesteste ca isi va petrece sarbatorile impreuna cu iubitul ei alaturi de care este foarte fericita. Monica va pleca de Revelion la Praga, iar de Craciun va merge la parintii ei ca sa manance toate bunatatile gatite de mama ei.

Proaspat casatorita, Cristina Spatar ii marturiseste Oanei Cuzino ca isi doreste foarte mult un copil. Ea vorbeste despre relatia minunata pe care o are cu sotul ei si povesteste ca acesta isi doreste de la Mos Craciun un copil.

Cristina isi va petrece sarbatorile cu familia mai ales ca acest Craciun este primul pe care si-l petrece alaturi de sotul ei.

Telespectatorii Pro Tv vor putea urmari si ultimile progrese pe care le-au facut concurentele ramase in cursa pentru slabit pentru ca au mai ramas doar trei saptamani pana la finalul concursului “Poftiti la slabit!”.