Samsung a lansat în România modelul SGH-X450

Apropo.ro / 02.07.2004, 18:27
Samsung a lansat în România modelul SGH-X450
Samsung a lansat în România modelul SGH-X450, model de vîrf din categoria celor cu clapeta, HAT Group România, distribuitor unic oficial al telefoanelor Samsung în România. SGH-X450 are ecran cu 65.536 de culori, și ofera posibilitatea de a alege dintre cele 26 de


Samsung a lansat în România modelul SGH-X450, model de vîrf din categoria celor cu clapeta, HAT Group România, distribuitor unic oficial al telefoanelor Samsung în România.

SGH-X450 are ecran cu 65.536 de culori, și ofera posibilitatea de a alege dintre cele 26 de melodii polifonice pe 40 de tonuri, precum și de a folosi serviciul de mesaje multimedia (MMS) și Java, sau funcția « Memo vocal ».

De asemenea, este dotat cu GPRS clasa 8 și WAP 1.2.1.

« Lansarile de noi produse Samsung vor continua pe tot parcursul verii, într-un ritm susținut, cu modele care se adreseaza tuturor segmentelor de piața, de la zona de business pâna la mobilele accesibile în genul SGH-X450. Vrem sa oferim constant ceva nou consumatorilor, pastrând în același timp standardele ridicate ale marcii Samsung, pe care consumatorii le pot regasi în toate produsele importate oficial, certificate prin holograma HAT », a spus Constantin Lucescu, Managing Director, HAT România.

HAT România, unic distribuitor oficial al telefoanelor Samsung în România, este subsidiara a grupului HAT International, care desfașoara operațiuni în Grecia, Africa de Sud, India, Polonia, Israel, România și Bulgaria, în diverse domenii de afaceri.

Mediafax Business/ IT