Samsung Galaxy S III: peste 9 milioane de precomenzi

Apropo.ro / 18.05.2012, 10:30
Samsung Galaxy S III: peste 9 milioane de precomenzi
Noul lansat smartphone Samsung Galaxy S III a înregistrat deja un mare succes, înainte de a ajunge pe mâinile fanilor. Conform unor surse oficiale, numărul de precomenzi la modelul Galaxy S III a atins valoarea de 9 milioane de unități.

Samsung a învins Apple, la secțiunea cel mai mare producător de smartphone-uri din primul semestru al anului 2012, datorită liniei de device-uri Galaxy, care rulează pe sistemul de operare gratuit, Android.

Ultima și cea mai puternică versiune Galaxy, intitulată S III, care a fost lansată luna aceasta, va fi vândută prima oară în Germania pe 29 mai.

Într-o publicație coreeană, un oficial Samsung a declarat că fabrica din Coreea de Sud funcționează la capacitatea maximă de producție, cu 5 milioane de unități pe lună, înregistrând un total de 9 milioane de dispozitive S III, în precomenzi, la nivel global.

Samsung Galaxy S III se așteaptă a fi cel mai tare smartphone de pe piață, odată ce va începe vânzarea sa către public, asta dacă ceilalți producători nu vor scoate și ei niște ași din mânecă.