Samsung Galaxy S III, vândut în peste 10 milioane de exemplare în iulie

De: Dragos Tanase / 26.06.2012, 10:30
Samsung Galaxy S III, vândut în peste 10 milioane de exemplare în iulie
Deși design-ul dispozitivului a primit multe critici negative, Samsung Galaxy S3 este un smartphone de succes, iar vânzările confirmă acest lucru.

După ce a fost lansat inițial pentru 28 de regiuni din Europa și Orientul Mijlociu, Galaxy S3 se pregătește să pășească pe teritoriul Statelor Unite până la sfârșitul acestei luni, oferit prin intermediul a 5 operatori de telefonie mobilă. Luna iulie va aduce nava amiral Samsung Galaxy S III în oferta 296 de furnizori, provenind din 145 țări.

Odată ce va cunoaște o astfel de piață de desfacere, Samsung Galaxy S3 va deveni cel mai promovat model de până acum al companiei, așteptându-se să totalizeze în vânzări cel puțin 10 milioane de exemplare până la începutul lunii augusti.

Din surse neconfirmate, s-a aflat că Samsung a avut deja 9 milioane de precomenzi la modelul S3 și, ca comparație, modelul precedent, Samsung Galaxy S2, a strâns aproximativ 3 milioane de precomenzi iar primul model, Galaxy S, a adunat un volum combinat de vânzări care a depășit 50 de milioane de exemplare.