Samsung lanseaza un nou PDA

Apropo.ro / 10.01.2002, 15:43
Samsung lanseaza un nou PDA
Noul Wireless Hand PC NEXiO S150, lansat saptamana aceasta de Samsung Electronics, ofera utilizatorilor wireless viteze de conectare la Internet mai mari decat rata de viteza actuala a liniilor terestre. In cadrul evenimentului Consumer Electronics Show 2002 organizat in cursul acestei


Noul Wireless Hand PC NEXiO S150, lansat saptamana aceasta de Samsung Electronics, ofera utilizatorilor wireless viteze de conectare la Internet mai mari decat rata de viteza actuala a liniilor terestre.

In cadrul evenimentului Consumer Electronics Show 2002 organizat in cursul acestei saptamani, Samsung Electronics a anuntat lansarea unui nou calculator handheld, care urmeaza a fi comercializat pe piata americana.

Compania a declarat ca lansarea noului dispozitiv Wireless Hand PC NEXiO S150 pe piata coreeana a debutat deja. Dispozitivul in cauza are la baza sistemul de operare Windows CE si este echipat cu un display LCD de 5.1-inch, care suporta o rezolutie de 800 x 480.

Ca urmare a folosirii unui modul integrat CDMA 2000, viteza de conectare la Internet a noului dispozitiv depaseste rata de viteza actuala a liniilor terestre, declara compania.

Noul Wireless Hand PC NEXiO S150 este inzestrat cu un port VGA, la care pot fi conectate dispozitivele externe, precum retroproiectoare pentru prezentari.

De asemenea, aparatul are un port USB pentru conectarile la celelalte echipamente periferice, continand totodata aplicatii integrate, precum versiunea pocket a programului Microsoft Word si un manager al informatiilor personale.