Samuel L. Jackson – Afro Samurai pe console

Apropo.ro / 16.04.2008, 12:29
Bandai Namco si Gonzo vor lansa pe console jocul Afro Samurai avandu-l pe Samuel L.Jackson ca voce a personajului principal.

Bandai Namco impreuna cu Gonzo vor lansa si versiunea pe consola a jocului Afro Samurai avandu-l pe Samuel L.Jackson ca voce a personajului principal.

Conceptul jocului va fi inspirat dupa un manga din 1999 al lui Takashi Okazaki si dupa mini seria tv Afro Samurai.

Jocul se prezinta a fi unul violent, sangeros, avand un soundtrack interpretat de o formatie celebra de hip-hop (Wu Tang Clan – The RZA). Din acest motiv Afro Samurai nu este recomandat minorilor.

Povestea urmareste viata unui samurai de origine afro ce lupta pentru a-si razbuna tatal, spre final sa ajunga sa isi confrunte inamicul numarul unu, luptatorul Justice. Actiunea jocului va avea loc intr-o lume medievala, futuristica a Japoniei.

Jocul este asteptat sa apara toamna aceasta in America de Nord, pe consolele PlayStation 3 si Xbox 360. Motorul graphic nu va fi unul standard, poligonal, intrucat texturarea obiectelor se va face prin tehnica Cell-Shading ( o metoda care transforma un obiect initial 3D, sa para a fi desenat de mana).

Detalii din joc puteti urmari mai jos :

Afro Samurai Trailer
Afro Samurai – Mini Tv Series
Afro Samurai – Fight Scene
Afro Samurai – Fight Scene
Afro Samurai – Character Preview
Afro Samurai – Fight Scene