Samuel L. Jackson va fi dadaca

Apropo.ro / 30.11.2007, 15:04
Samuel L. Jackson va fi dadaca
Actorul american Samuel L. Jackson va juca rolul unei dadace in adaptarea pentru marile ecrane a romanului "Man That Rocks the Cradle"

Actorul american Samuel L. Jackson va juca rolul unei dadace in adaptarea pentru marile ecrane a romanului "Man That Rocks the Cradle", de Josh Cagan si Rob McKittrick, informeaza variety.com.

Povestea se invarte in jurul unui sot care munceste foarte mult, tata a patru copii, care crede ca solutia la problemele sale este sa angajeze o dadaca interna.

Samuel L. Jackson va juca rolul unei dadace cu experiență, un reputat "dresor de copii".

Filmul, realizat de New Line Cinema, va fi produs de Samuel L. Jackson prin compania sa Uppity Films. Scenariul va fi semnat de Josh Cagan.

Jackson, in varsta de 59 de ani, si-a lansat anul acesta doua filme, horror-ul "Camera 1408" si drama sportiva "Resurrecting the Champ", si urmeaza sa joace in "The Spirit", in regia lui Frank Miller. Actorul a aparut in circa 90 de filme, de la inceputul carierei sale, in 1972. Printre filmele memorabile in care a jucat Jackson se numara "Pulp Fiction", "Shaft" si "Coach Carter". Jackson este cunoscut drept unul dintre actorii ale caror filme au adus cei mai multi bani la box office, aproape patru miliarde de dolari, ajutat, mai ales, de aparitiile in ultimele episoade din "Razboiul stelelor".