Samus Mex isi va majora capitalul cu 1,2 mil. euro

Apropo.ro / 04.12.2006, 10:28
Samus Mex isi va majora capitalul cu 1,2 mil. euro
Producatorul de mobila Samus Mex din Cluj isi va majora capitalul social cu 4,2 milioane lei (1,2 mil. euro), la 11,3 milioane de lei, pentru reducerea cheltuielilor si a gradului de indatorare al firmei. "Scopul majorarii este intarirea situatiei financiare, urmarindu-se

Producatorul de mobila Samus Mex din Cluj isi va majora capitalul social cu 4,2 milioane lei (1,2 mil. euro), la 11,3 milioane de lei, pentru reducerea cheltuielilor si a gradului de indatorare al firmei.

„Scopul majorarii este intarirea situatiei financiare, urmarindu-se reducerea gradului de indatorare, prin diminuarea creditelor cu 1,2 milioane de euro, ceea ce ar putea conduce si la scaderea cheltuielilor financiare anuale ale societatii cu circa 100.000 de euro”, potrivit unei hotarari adoptate recent de actionari.

Majorarea va fi realizata prin emiterea unui numar de 42 de milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei fiecare, iar subscrieri pot fi realizate in termen de 30 de zile de la publicarea hotararii in Monitorul Oficial.

Potrivit celor mai recente raportari Rasdaq, actionarul majoritar al Samus Mex, cu o participatie de circa 77% din capitalul social, este Dan Viorel Sucu, director general al Mobexpert.

Mediafax