SANADOR și Gândul Media Network au trimis ajutoare pentru locuitorii din Odessa prin Crucea Roșie

De: Alex Manole / 04.03.2022, 12:25
SANADOR și Gândul Media Network au trimis ajutoare pentru locuitorii din Odessa prin Crucea Roșie

Grupul de presă GÂNDUL și SANADOR au trimis ajutoare către Crucea Roșie Tulcea constând în bandaje, tifon, seringi, sistem de injecții, soluție pentru perfuzii, mănuși medicale, spirt, antibiotice, analgezice, genți frigorifice speciale, turnichete, hemoconii, fire de sutură, tărgi, materiale pentru repararea fracturilor, catetere și alte medicamente. Produsele vor fi livrate prin intermediul Crucii Roșii către locuitorii din Odessa.

„Dramele generate de criza militară din Ucraina ne-au determinat să nu rămânem pasivi față de suferința unor semeni. Ne-am implicat, încă din primele zile, în ajutorarea ucrainenilor care s-au refugiat în România, dar și a populației captive, care, din varii rațiuni, nu a putut părăsi Ucraina. Alături de partenerii noștri, am susținut și continuăm să susținem o campanie de suflet. Îi sprijinim, în acest sens, pe cei aflați în dificultate cu asistență și produse medicale sau de igienă, dar și cu paturi pliante, saci de dormit, obiecte de îmbrăcăminte ori alimente. Este doar o formă de a fi solidari și de a răspunde războiului cu bunătate”, a declarat directorul editorial al Trustului de presă GÂNDUL, Adrian Artene.

Nu este prima data când grupul se implică în campanii umanitare sau de ajutorare a sinistraților. În ultimii doi ani Gândul și partenerii săi au desfășurat campanii umanitare de Crăciun pentru românii aflați în dificultate din Călărași, Cernavodă, Argeș, Cosmești etc.

Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro și viitorulromaniei.ro.

„Suntem solidari cu cei aflați în suferință, în situații vulnerabile. Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic SANADOR este pregătit 24h/24 să asigure în continuare asistență medicală de urgență la cele mai înalte standarde pentru cetățenii ucraineni victime ale războiului, refugiați pe teritoriul României. Ne-am mobilizat încă din primele zile și am trimis materiale sanitare și consumabile către localitățile de graniță, pentru a fi folosite în sprijinul cetățenilor ucraineni victime ale războiului”, a declarat Dr. Cristian Pandrea, medic primar medicină de urgență, coordonatorul Departamentului de Urgență al Spitalului Clinic SANADOR.

Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continuă, în prezent deținând cel mai mare spital clinic privat din țară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale și puncte de recoltare, radiologie și imagistică medicală de top, situate în București.

Foto: Gândul

CITEȘTE ȘI: Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul