Sander van Doorn ajunge vineri, 4 noiembrie, in Bucuresti!

Apropo.ro / 31.10.2011, 11:18
Sander van Doorn ajunge vineri, 4 noiembrie, in Bucuresti!
DJ Sander van Doorn este considerat un geniu in materie de tehnica si muzica, productiile si prestatiile sale live vorbind de la sine. Doorn va ajunge in Bucuresti, pe 4 noiembrie, in cadrul evenimentului Xteria.

Dupa o prestatie in forta a lui Sander van Doorn, ne trebuie o continuare energica si euforica pentru a duce petrecerea pana in zori. Preluand mix-ul la un bpm ridicat, Snatt & Vix au pus la punct, ca de obicei, un playlist care nu va lasa niciun petrecaret neatins de colectia trance si progressive.

Apropo.ro te invita la concurs! Castiga 3 invitatii duble la Sander van Doorn

Dupa cum ne-a marturisit deja, Sander van Doorn asteapta cu nerabdare ziua de vineri, 4 noiembrie 2011, sa soseasca in Romania si sa conduca cu mandrie masina Xteria, sa incerce cateva mancaruri din bucataria traditionala romaneasca, dar mai ales sa incinga atmosfera cu muzica sa electrizanta si sa petreaca nebuneste alaturi de toti cei care vor veni la evenimentul Xteria!

Asadar, exista toate ingredientele pentru un eveniment reusit din toate punctele de vedere, line-up de exceptie, organizare & productie scenica de ultima ora, muzica buna si nu in ultimul rand, un public de exceptie, ca la toate evenimentele Xteria.

Sander van Doorn va conduce masina Xteria

Biletele pentru eveniment pot fi cumparate in avans la pretul de 45 lei din urmatoarele puncte de vanzare: www.myticket.ro, Diverta, www.blt.ro, www.biletoo.ro, Magazin Unirea si Victoria (parter), librariile Adevarul si M. Eminescu, Statia de Metrou Unirii 1, www.bilete.ro si din oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, reteaua Eventim prin magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pewww.eventim.ro.

Bilete in seara evenimentului pot fi cumparate si la intrare la pretul de 65 lei.