Sandoi vrea sa produca surpriza etapei la Cluj

Apropo.ro / 22.04.2008, 11:53
Sandoi vrea sa produca surpriza etapei la Cluj
Emil Sandoi, antrenorul lui FC Vaslui, a declarat ca isi doreste prima victorie ca tehnician al galben-verzilor chiar pe terenul lui CFR Cluj.

Emil Sandoi, antrenorul lui FC Vaslui, a declarat ca isi doreste prima victorie ca tehnician al galben-verzilor chiar pe terenul lui CFR Cluj, desi nimeni nu se asteapta la o surpriza din partea moldovenilor.

“Sper sa spargem gheata si sa batem in premiera la Cluj. Ar fi surpriza etapei. Nu stiu citi se asteapta sa-i incurcam pe clujeni, dar eu am incredere ca putem obtine un rezultat mare. Chiar daca acest meci poate decide soarta titlului, pe mine ma intereseaza doar sa intrerupem sirul nostru de sase meciuri fara victorie”, a spus tehnicianul.

Adrian Porumboiu, patronul celor de la Vaslui, a tinut sa precizeze ca echipa sa va juca numai pe teren meciul de la Cluj si isi doreste foarte mult sa castige aceasta partida, deoarece o victorie a galben-verzilor i-ar putea propulsa pe acestia mai aproape de un loc in Intertoto.
 
"Vasluiul a jucat corect pentru a ajunge in Cupa UEFA si va juca si de acum incolo corect. Nu este razboi, sa trimit iscoade la alte echipe, ca sa vad ce se intampla acolo. Vom trata fotbalul ca pe un sport, nu ca pe ceva pe care unii vor sa il castige indiferent de mijloace", a declarat Adrian Porumboiu, finantatorul Vasluiului.