Sandra a cerut o camera cu sase oglinzi

Apropo.ro / 15.12.2007, 18:46
Sandra a cerut o camera cu sase oglinzi
Cantareata germana Sandra va concerta, sambata seara la Sinaia, ea solicitand ca in apropierea scenei sa aiba o incapere cu sase oglinzi.

Cantareata germana Sandra va concerta, sambata seara la Sinaia, ea solicitand organizatorilor ca in apropierea scenei sa aiba la dispozitie o inapere cu sase oglinzi, iar in camera de hotel sa-i fie asigurata sampanie frantuzeasca.

Sambata seara, in Parcul Dimitrie Ghica din centrul statiunii Sinaia va avea loc un concert in cadrul caruia Sandra va sustine un recital de o ora. Potrivit organizatorilor, vedeta a dorit o camera la un hotel de patru stele, ea urmand a fi cazata la Hotelul Regal din Sinaia, iar inainte de a urca pe scena, Sandra a cerut ca in apropierea locului in care se va desfasura spectacolul sa i se puna de dispozitie o camera cu 6 oglinzi, cu un anumit numar de locuri pe scaune si un anumit numar de locuri in picioare.

Sandra a mai cerut ca zona scenei sa fie foarte bine securizata, sa fie montate pe scena aparate de aer cald, iar sonorizarea sa fie foarte buna.

Â