Sandra Collins si ProFM

Apropo.ro / 13.12.2001, 10:27
Sandra Collins si ProFM
Pe 15 decembrie, ora 23, ProFM aduce in Jimusho înca un DJ celebru. De data aceasta cel mai vestit DJ femeie din lume, Sandra Collins, se arata într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX. Clubber-ii din România vor avea posibilitatea sa se bucure de mixul ce va ieși din


Pe 15 decembrie, ora 23, ProFM aduce in Jimusho înca un DJ celebru. De data aceasta cel mai vestit DJ femeie din lume, Sandra Collins, se arata într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX.

Clubber-ii din România vor avea posibilitatea sa se bucure de mixul ce va ieși din platanul mînuit de o profesionista care a reușit ca dupa mai bine de 10 ani de cariera sa devina un nume foarte cunoscut și apreciat în lumea DJ-ilor.

Astazi Sandra Collins este cel mai bun DJ femeie din lume și în același timp, într-o breasla dominata de barbați, face parte din eșalonul primilor zece DJ ai lumii.

Dupa mai multi ani petrecuți la platanele diferitelor cluburi din S.U.A., în 1998 este invitata de catre responsabilii prestigiosului Club Twilo din New York, „templul” muzicii house, sa devina rezidenta a acestuia. Aceeași poziție a fost deținuta de nume „grele” din lumea DJ-ilor precum Paul van Dyk, Sasha sau Carl Cox. Titlul de „Best Trance DJ” obținut la „Global DJ Awards” în 1998 a confirmat cota valorica atinsa de DJ Sandra Collins.

Așadar, sîmbata, începînd cu ora 23:00, ea va mixa în Club Jimusho (fostul Club Martin), în premiera pentru România.