Sandra N este „Ballerina” lui Adrian Sînă

De: Nicoleta Nicolae / 18.03.2015, 10:27
Sandra N este
Sandra N a lansat un nou single marcat de ritmuri vibrante, pline de caracter. “Ballerina” , cea mai nouă creaţie izvorâtă din laboratorul de hituri al lui Adrian Sînă, ne-o prezintă pe Sandra executând mişcări de dans ameţitoare în videoclipul regizat de Alex Ceauşu.

“Fimările au durat 12 ore, timp în care ne-am confruntat cu temperaturi destul de scăzute. Atmosfera a fost, însă, atât de frumoasă şi destinsă încât am uitat de frig şi am lucrat cu cea mai mare plăcere. Sandra a fost minunată, întotdeauna se simte bine pe platourile de filmare şi asta se poate vedea şi în rezultatul final”, a declarat regizorul clipului.

Mişcări senzuale şi versuri incitante sunt sintagmele definitorii pentru “Ballerina”, o piesă în limba engleză care succede un alt single al Sandrei, axat de această dată pe nostalgie şi emoţie, “Prima iubire”. Artista dovedeşte încă o dată înclinaţia sa către scrierea de versuri, lucrând “cot la cot” cu Adrian Sînă la acest capitol.

Sandra continuă drumul spre succes, după victoriile în plan muzicale  înregistrate alături de Adrian Sînă cu piesele „Boracay”, „Angel” şi „I’m Sorry” – adevărate hituri internaţionale, care s-au auzit din Europa şi până în India, dar şi cu „Liar” – o piesă sinceră şi cu un ritm ademenitor, ce a cucerit numeroşi fani din întreaga lume.

 Printre succesele autohtone ale Sandrei  se numără şi colaborarea cu Marius Nedelcu, „Te joci cu mintea mea”, care a adunat peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube.