Sandru (PIN): UDMR se teme ca nu va intra în Parlament

Apropo.ro / 11.07.2007, 16:24
Sandru (PIN): UDMR se teme ca nu va intra în Parlament
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru a afirmat, miercuri, ca UDMR primeste bani din Ungaria prin intermediul unor fundatii ale unor reprezentanti ai Uniunii, dar ar putea sa nu-i mai primeasca daca nu va mai intra în Parlament, lucru posibil si din cauza îndepartarii liderilor Uniunii

Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru a afirmat, miercuri, ca UDMR primeste bani din Ungaria prin intermediul unor fundatii ale unor reprezentanti ai Uniunii, dar ar putea sa nu-i mai primeasca daca nu va mai intra în Parlament, lucru posibil si din cauza îndepartarii liderilor Uniunii de electorat.

Liderii UDMR primesc bani din partea Ungariei atâta timp cât au „influenta” la Bucuresti, fondurile fiind alocate pe fundatiile detinute de membrii UDMR. Liderul PIN apreciaza ca electoratul maghiar se îndeparteaza de liderii UDMR despre care si-ar fi dat seama ca nu le reprezinta interesele. Lavinia Sandru mai crede ca din acest motiv, UDMR nu va mai intra în Parlament în legislatura viitoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„UDMR nu va mai reusi sa obtina voturile pentru a intra în Parlament. De 17 ani pe acesti oameni nu-i mai preocupa decât propriile afaceri. Nici nu va dati seama cât de bogati sunt. Ei primesc bani si din Ungaria pentru ca, daca arati ca esti om important si ai influenta la Bucuresti, îti dau bani”, a afirmat, miercuri, într-o conferinta de presa, Lavinia Sandru. Ea sustine ca reprezentantii UDMR „se tem ca nu vor intra în Parlament si ar putea pierde aceste beneficii”.

Mediafax