Sandru: România risca sa se transforme într-un contributor al UE

Apropo.ro / 26.06.2007, 13:48
Sandru: România risca sa se transforme într-un contributor al UE
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru a declarat, marti, într-o conferinta de presa la Zalau, ca România risca sa se transforme într-un contributor net al UE, în conditiile în care a platit deja taxe catre aceasta, dar nu încaseaza nimic, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Cred ca

Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru a declarat, marti, într-o conferinta de presa la Zalau, ca România risca sa se transforme într-un contributor net al UE, în conditiile în care a platit deja taxe catre aceasta, dar nu încaseaza nimic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Cred ca România risca sa se transforme într-un contributor net al UE. Riscam sa ne transformam într-o entitate ce doar plateste bani catre UE, dar nu încaseaza nimic. Am avut situatii în care proiecte începute în municipii din tara nu au fost continuate, nu au primit finantare de la UE, iar acest lucru este grav”, a declarat Lavinia Sandru.

Ea a spus ca vina pentru aceasta situatie nu apartine Uniunii, ci clasei politice românesti, „ajunsa în faliment” si care, la integrare, a negociat capitolele cu UE „în genunchi”. „Am avut oameni incapabili sa negocieze si acum vom avea pe constiinta oamenii de rând, tot mai suparati ca restrictiile impuse de UE îi aduc la sapa de lemn”, a declarat vicepresedintele PIN.

Mediafax