Sandru: UE se transforma într-un stat de sorginte sovietica

Apropo.ro / 26.06.2007, 14:10
Sandru: UE se transforma într-un stat de sorginte sovietica
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru a declarat ca, întrucât Constitutia Europeana pune mult prea putin accent pe interesele nationale, UE se transforma într-un stat de sorginte sovietica, unde deciziile se iau la nivel central, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Aceasta

Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru a declarat ca, întrucât Constitutia Europeana pune mult prea putin accent pe interesele nationale, UE se transforma într-un stat de sorginte sovietica, unde deciziile se iau la nivel central, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Aceasta Constitutie Europeana pune mult prea putin accent pe interesele nationale. UE se transforma într-un stat de sorginte sovietica, unde deciziile se iau la nivel central. O Uniune Europeana puternica trebuie sa fie una a natiunilor, nu una comunista”, a declarat, marti, într-o conferinta de presa la Zalau, Lavinia Sandru.

Potrivit acesteia, românii nu au informatii despre Constitutia Europeana si nici despre ceea ce înseamna UE si legislatia UE din cauza ca în România nu s-a vorbit despre aceste lucruri.

Mediafax