Sandu: „Daca Piturca nu mai are sanse de calificare, va pleca”

Apropo.ro / 07.10.2008, 12:31
Sandu:
Presedintele FRF a spus ca Piturca pleaca de la nationala daca Romania nu mai are nicio sansa de calificare la turneul final.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a declarat ca Victor Piturca va pleca de la coducerea nationalei, in cazul in care Romania nu mai are nicio sansa de calificare la Cupa Mondiala din 2010.

Totusi, Sandu a precizat ca selectionerul va ramane in functie indiferent de rezultatul meciului cu Franta, partida decisiva fiind cea cu Serbia, din martie anul viitor.

"Daca matematic nu mai avem sanse, a spus ca se retrage. Trebuie sa-i dam posibilitatea sa continue cat are sanse. Daca se retrage, trebuie sa gasim solutii si vom gasi, oricine poate fi inlocuit. Daca Piturca nu mai are sanse, va pleca, cel care va veni va avea timp sa pregateasca startul preliminariilor pentru 2012. Piturca ramane indiferent de rezultatul meciului cu Franta, parerea mea este ca decisiv va fi meciul cu Serbia din martie. Sper sa gaseasca cea mai buna solutie sa nu piarda meciul cu Franta", a spus Sandu la televiziunea gazetei.

Imagine: Mediafax Foto

Vezi Bancul Topless al Zilei, numai pe Showbiz