Sandu: Plecam cu a treia sansa

Apropo.ro / 03.12.2007, 16:44
Sandu: Plecam cu a treia sansa
Mircea Sandu a declarat ca echipa nationala a Romaniei pleaca cu a treia sansa in grupa C
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat ca echipa nationala a Romaniei pleaca cu a treia sansa in grupa C, avand in vedere ca in preliminarii a obtinut 4 puncte din 6 in fata selectionatei Olandei.

"Plecam cu a treia sansa dupa Franta si Italia. Avem avantajul meciurilor din preliminarii cu Olanda, unde am depasit-o. Din punctul meu de vedere Franta si Italia sunt favoritele. Important este sa jucam bine si frumos. Nu poti sa ai satisfactii pe toate planurile", a spus Sandu.

Oficialul FRF, prezent la tragerea la sorti de la Lucerna, sustine ca grupa este buna pentru jucatori, care au ocazia sa intalneasca doua campioane mondiale si una europeana. "Mai frumoasa grupa ca asta nu cred ca ar fi putut exista pentru noi. Ce fotbalist nu isi doreste sa joace cu doua campioane mondiale si cu o campioana europeana? Poate noi ca administratori nu ne doream asa ceva. Dar asta e. E tragere la sorti. Puteam pica si intr-o grupa mai usoara, dar din punct de vedere sportiv este admirabil", a precizat Mircea Sandu.