Sandu: Returul va începe la data la care a fost programat

Apropo.ro / 19.11.2006, 16:25
Sandu: Returul va începe la data la care a fost programat
Președintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, sâmbata, la Piatra Neamț, ca returul campionatul va începe în luna decembrie, așa cum a decis Comitetul Executiv al federației, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Suta la suta returul va începe când a fost programat de

Președintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, sâmbata, la Piatra Neamț, ca returul campionatul va începe în luna decembrie, așa cum a decis Comitetul Executiv al federației, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Suta la suta returul va începe când a fost programat de Comitetul Executiv, respectiv primele doua etape în luna decembrie. Doar daca va ninge, dupa caz, arbitrii pot amâna partidele”, a declarat Mircea Sandu.

Mircea Sandu se afla la Piatra Neamț, unde duminica va avea loc ședința Comitetului Executiv al FRF.

Mai multe cluburi din Liga I, precum Dinamo, Oțelul Galați, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova, FC Vaslui, FC Național, Poli Timișoara, Ceahlaul Piatra Neamț, CFR CLuj și Jiul Petroșani, au cerut ca etapele a XVIII-a și a XIX-a, din retur, programate în acest an, pe 2, respectiv 9 decembrie, sa fie amânate pentru sfârșitul lunii februarie sau martie a anului 2007.

Mediafax