Sandvișuri calde

Apropo.ro / 30.08.2004, 11:59
Sandvișuri   calde
Ingrediente pentru 4 portii: 12 felii paine, 8 oua, 6 felii caș de oi, 1 ceapa, 2 linguri lapte, sare, piper, ulei. Preparare: Se taie ceapa marunt și se calește în ulei, dupa care se lasa sa se scurga uleiul. Separat, se bat bine ouale și se condimenteaza cu sare și

Ingrediente pentru 4 portii:
12 felii paine, 8 oua, 6 felii caș de oi, 1 ceapa, 2 linguri lapte, sare, piper, ulei.

Preparare:
Se taie ceapa marunt și se calește în ulei, dupa care se lasa sa se scurga uleiul. Separat, se bat bine ouale și se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust. Se adauga laptele și ceapa calita. Separat, se fac sandvișuri din doua felii de paine și o felie de caș. Sandvișurile astfel obținute se trec prin ouale batute și se prajesc în ulei pe ambele parți. Se servesc calde.