“Sângele verde”, tratamentul-minune pentru 100 de boli

De: Cătălina Matei / 09.02.2017, 13:02
“Sângele verde”, tratamentul-minune pentru 100 de boli
Folosit de egipteni încă de acum 5000 de ani pentru a-şi menţine sănătatea organismului, acest elixir nu numai că curăţă organismul de toxine, dar ţine bolile la distanţă şi oferă energie.

Sucul de iarbă de grâu – clorofila din iarba de grâu are capacitatea de a ajunge în ţesuturi pe care le poate reînnoi. Aceasta neutralizează toxinele din corp şi detoxifică ficatul. În plus, contrabalansează nivelul zahărului în sânge.

Beneficiile consumului său sunt multiple, fiind una dintre cele mai bogate surse de clorofilă şi având puternice efecte detoxifiante şi antiseptice.Mai jos puteţi vedea care sunt cele mai importante proprietăţi ale sale:

Clorofila se poate extrage din multe plante, însa iarba de grâu este superioară, deoarece s-a descoperit că are peste 100 de elemente de care omul are nevoie. Dacă este crescută în pământ bun, fără chimicale, absoarbe 92 din cele 102 minerale aflate în pământ.

Puternic detoxifiant al ficatului. Enzimele şi aminoacizii prezenţi în sucul de grâu ne pot proteja de carginogene mai mult decât orice medicament aflat în lume. Întăresc celulele, detoxifică ficatul şi sângele, neutralizează chimic orice mediu poluant din corpul nostru.

Luptă împotriva tumorilor şi neutralizează tumorile.Transformă corpul într-un mediu alcalin, în care boala nu se poate dezvolta. Abudenţa de minerale alcaline elimină mediul foarte acid din corpul nostru. Conţine toate mineralele de care omul are nevoie şi vitamine, A, complexul de vit. B, C, E and K.

Reduce presiunea arterială, dilatând în tranzitul lui căile prin care sângele circulă. Stimulează glanda tiroidă controlând obezitatea şi tot ce ţine de funcţia acestei glande. Dublează numărul  celulelor roşii. Dr. Bernard Jensen a făcut un experiment prin care a ajuns la concluzia că nimic din lume nu poate ajuta la sănătatea sângelui aşa cum reuşeşte sucul de grâu sau sucurile din frunze verzi.Clismele cu suc verde sunt extrem de indicate. În caz de boală, elimină toxinele aflate în intestinul gros de ani buni. Sucul de grâu este benefic pentru orice boală a sângelui.

Sucul de grâu este recomandat diabeticilor chiar dacă este foarte dulce. are efecte inverse, miscorand zaharul din sange si regland imediat glicemia.