Sani din lana pentru tinerele mame (Poze)

Apropo.ro / 22.01.2009, 11:28
Sani din lana pentru tinerele mame (Poze)
Cand vine vorba de tricotat, bunicutele ar realiza o pereche de manusi, ciorapi sau fulare. Audrey face sani din lana.

Cand vine vorba de tricotat majoritatea oamenilor ar realiza o pereche de manusi, ciorapi sau fulare.

Audrey Horncastle prefera insa sa tricoteze ceva la care nimeni nu s-a gandit pana acum. Timp de trei ani, Audrey, in varsta de 84 de ani, a tricotat mai mult de 100 de sani din lana. Sanii din lana au forma sanilor fiicei ei, Rhona Emery, care a dat si ea o mana de ajutor pentru intrajutorarea viitoarelor mamici sa alapteze.

Audrey Horncastle din Woodingdean spune: "Cand fiica mea a venit si mi-a spus ca ea cauta asa ceva, imediat m-am gandit ca as putea face chiar eu ceea ce ea are nevoie".

"Am realizat cateva perechi de sani din lana care sa imite cat mai bine pe cei naturali. Persoanele care au incercat aceste perechi de sani mi-au cerut sa le mai fac", spune batrana de 84 de ani.

sani lana

Lui Audrey nu ii ia foarte mult timp sa faca o pereche de sani din lana, mai ales ca i se pare o idee amuzanta si practica.

Fiica lui Audrey, Rhona, lucreaza ca asistenta medicala la un spital. Ea spune: "Am mers la un training despre cum sa-ti alaptezi copilul si atunci le-am povestit de ideea mea si a mamei mele, cu sanii din lana".

Doamna Audrey nu face decat o pereche de sani pe zi, iar bani nu da decat pe material.

Angela Barnett, care lucreaza intr-un centru medical, spune ca este o idee fantastica cea a sanilor din lana si ca ajuta enorm mamele sa invete cum sa isi alapteze copii.

 

Foto: theargus.co.uk