Sani mari: metode de marire a sanilor!

Apropo.ro / 12.02.2009, 16:41
Iata cateva metode care ar putea veni in ajutorul femeilor care isi doresc sani mai mari.

Zilele trecute am gasit un articol interesant, pe care l-am si publicat, despre marirea sanilor cu ajutorul electrostimularii.

Se pare ca foarte multa lume este interesata de subiect, asa ca m-am interesat cu privire la alte metode care ar putea veni in ajutorul femeilor care nu au fost inzestrare de natura, dar care isi doresc un decolteu mai generos.

Unele metode imi erau cunoscute iar altele au fost o surpriza, de exemplu metoda hipnozei.

Este stiut ca marirea substantiala a sanilor se face doar prin interventie chirurgicala, insa nu toata lumea recurge la asa ceva.

Cele care nu isi permit sa apeleze la chirurgia estetica fie din lipsa resurselor financiare ( pentru ca trebuie sa recunoastem ca este destul de costisitor), fie din frica de "cutit" sau de posibile boli, apeleaza la metode de marirea naturala a sanilor.

Este adevarat ca nu obtii aceleasi rezultate ca in cazul implantului cu silicon, dar se pare ca aceste metoda functioneaza.

kate moss

La noi in tara, la Brasov, in 1997, a fost realizat "Programul de infrumusetare pentru femei – Venus", program la care au participat peste 50 de femei si care a demonstrat ca, folosind metode perfect naturale, in doar trei luni corpul femeii poate fi transformat radical in bine, existand cazuri de marire a sanilor cu peste 50%, fiind rezolvate in paralel si alte probleme cum ar fi asimetria sanilor si flascitatea lor.

In urma programului s-a ajuns la concluzia ca se pot obtine mariri ale sanilor aproape miraculoase aplicand urmatoarele metode:

Alimentatia

-o alimentatie lacto-vegetariana, cu multe legume si fructe proaspete.

– folosirea alimentelor-medicament pentru cresterea sanilor, iar acestea sunt: maslinele negre si uleiul virgin de masline, soia si mai ales germenii de soia, germenii de grau si uleiul de germeni de grau, frunzele, inflorescentele si semintele de marar, frunzele de telina, miezul de nuca, alunele neprajite, semintele de floarea-soarelui neprajite.

Aceste alimente trebuie consumate in cantitati cat mai mari pe o perioada de minim 6 luni.

Plante cu stimulare hormonala

Iata un amestec de plante care promite rezultate deosebite : seminte de marar, radacina de lemn dulce, inflorescente de busuioc si seminte de ananas. Plantele se macina cu rasnita electrica de cafea sub forma de pulbere, dupa care se amesteca in parti egale.

Se ia 1 lingurita de amestec de 3 ori pe zi, inainte de masa. Amestecul se tine sub limba un sfert de ora, dupa care se inghite cu apa.

O alta metoda de marire a sanilor este masajul si pentru acesta exista uleiuri speciale, precum: uleiul de germeni de grau si cel de marar.

Tehnicile de masaj implica in general usoare miscari de du-te vino asupra sanilor.

Aceste tehnici s-au dovedit a fi foarte eficiente in ce priveste fermitatea si tonifierea sanilor, atunci cand sunt puse zilnic in practica si folosite impreuna cu lotiuni pentru marirea sanilor.

Terapia cu vacuum -numita si Radial Dermo Tratament, terapia cu vacuum este un masaj profund care se efectueaza prin intermediul unui aparat cu niste "cupe" speciale de aspiratie.

Aceste "cupe", prin absorbtie, stimuleaza canalele galactofore si astfel creste presiunea sanguina din vasele capilare de la nivelul sanilor, intarind si tonifiind in egala masura tesutul conjunctiv.

Marirea sanilor se traduce in milimetri: intre 3 si 5 milimetri. Dupa astfel de tratamente, intotdeauna se va aplica o masca cu minerale si elastina. Se recomanda acelasi tratament in cazul sedintelor de slabire. Sunt necesare minimum 7, 8 sedinte de tratament, durata acestora variind in functie de problema fiecarei femei in parte.

Hipnoza este o metoda alternativa nechirurgicala, insa cercetarile in domeniu sunt relativ vagi si ar trebui aplicata cu precautie.

Pastile pentru marirea sanilor

Pe piata, la ora actuala, exista numeroase pastile destinate maririi sanilor, acestea fiind obtinute prin amestecul mai multor ingrediente pe baza de plante.

Componentele pe baza de plante declanseaza o reactie similara cu aceea care are loc in timpul pubertatii, cand tesutul sanilor incepe sa creasca.

Aceste plante furnizeaza estrogen, care stimuleaza cresterea tesutului delicat din interiorul sanului cauzand schimbari hormonale.

siliconChirurgia plastica-implanturi cu silicon

Acest tip de operatie se practica din perioada anilor 1960, de atunci si pana acum un mare numar de femei beneficiind de rezultatele interventiei.

Implantul cel mai folosit la momentul actual pe plan mondial pentru augmentarea mamara este cel cu gel siliconic coeziv. Acesta este format dintr-un invelis de silicon cauciucat care in interior se umple cu gel siliconic coeziv.

Atentie, imagini socante!

 

 

 

Injectia cu Macrolane

Totul dureaza mai putin de 45 de minute. Se face o mica incizie sub fiecare san, prin care se injecteaza un gel cu o anumita compozitie. Procedura nu necesita anestezie si nici o perioada de recuperare dupa efectuarea ei.

Doctorul Mike Comins, de la Hans Place Practice din Knightsbridge, una din cele 34 de clinici private care utilizeaza in prezent Macrolane, sustine ca acesta este inceputul sfarsitului pentru implanturile cu silicon.

"Implantul este deja demodat. In voga acum este sa iti faci aceasta injectie, care presupune o schimbare mult mai subtila si mai adaptabila formelor corpului tau", a declarat acesta.

Mai mult, specialistii care au inceput sa utilizeze acest nou produs sustin ca injectia cu gel este mai sigura decat implantul cu silicon deoarece substanta principala continuta in Macrolane este un acid care apare in mod natural in organismul uman.

ASTEPT SUGESTIILE TALE, DESPRE CE AI VREA SA VORBIM SAPTAMANA VIITOARE?

TU AI APELAT LA VREO METODA DE MARIRE A SANILOR, CE REZULTATE AI AVUT? COMENTEAZA AICI!

Sursa: stiri.faracuvinte.ro, forum.softpedia.com, medicina-naturista.ro, csid.ro, sfatulmedicului.ro

Sursa Foto: celebgossipz.com, bbc.co.uk,