Sansa din ”Urzeala tronurilor” apare în noul videoclip al trupei Bastille (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 23.07.2014, 12:10
Sansa din ”Urzeala tronurilor” apare în noul videoclip al trupei Bastille (VIDEO)
Sophie Turner, actriţa care o interpretează pe Sansa Stark în serialul ”Urzeala tronurilor”, apare în cel mai recent videoclip al formaţiei Bastille, filmat pentru piesa “Oblivion”.

Trupa britanică Bastille tocmai şi-a lansat al patrulea single promovat de pe albumul “Bad Blood”, intitulat “Oblivion”, şi au ales-o pe actriţa din ”Urzeala tronurilor” să joace în videoclipul piesei. Astfel, Sophie Turner are parte de un alt personaj: iubita unui motociclist care încearcă să îi celebreze amintirea jumătăţii sale, într-un spectacol cu ciocniri de maşini.

Foto: Hepta

Formaţia Bastille a lansat videoclipul “Oblivion” cu trei săptămâni înainte de concertul de pe domeniul Ştirbei, din cadrul Festivalului “Summer Well”, care se va desfăşura în perioada 9-10 august .

Foto: Facebook

Bastille este o trupă de rock formată în Londra, în 2010. A început ca un proiect solo al  compozitorului Dan Smith care, mai târziu, a decis să formeze o trupă, iar numele ales provine de la Căderea Bastiliei, un eveniment sărbătorit de ziua lui Smith, 14 iulie, care ste şi Ziua naţională a Franţei.Formaţia este compusă din Dan Smith, Chris Wood, William Farquarson şi Kyle Simmons. Primul lor album de studio, intitulat “Bad Blood”, a fost lansat martie 2013 şi a urcat pe primele locuri în topurile din Marea Britanie.