Santamans a semnat un contract pîna în 2007

Apropo.ro / 29.06.2004, 10:57
Santamans a semnat un contract pîna în 2007
Tehnicianul francez Daniel Santamans a semnat un contract pe o perioada de trei ani cu Federația Româna de Rugbi, pîna în 2007, cînd are loc Cupa Mondiala din Franța, informeaza site-ul rugby.ro. Santamans are ca obiective cîștigarea Cupei Europene a Națiunilor (CEN),

Tehnicianul francez Daniel Santamans a semnat un contract pe o perioada de trei ani cu Federația Româna de Rugbi, pîna în 2007, cînd are loc Cupa Mondiala din Franța, informeaza site-ul rugby.ro.

Santamans are ca obiective cîștigarea Cupei Europene a Națiunilor (CEN), calificarea la CM din 2007 și obținerea unor rezultate cît mai bune în meciurile test.

Urmatorul meci test al echipei României va avea loc pe 12 noiembrie, pe „Millenium Stadium”, din Cardiff, în compania reprezentativei Țarii Galilor, înaintea debutului în CEN, pe 20 noiembrie, în deplasare, împotriva Cehiei.

Santamans a condus de pe banca reprezentativa României în meciul amical cu Italia, cîștigat, sîmbata, cu scorul de 25-24. Tehnicianul Robert Antonin, care a pregatit echipa României înaintea lui Santamans, va prelua funcția de director sau consilier tehnic.

Mediafax