Sânziana Buruiană, despre relaţia cu soţul: ”Eu aş mai vrea un copil, nu ştiu dacă el vrea”

Apropo.ro / 16.07.2018, 11:55
Sânziana Buruiană, despre relaţia cu soţul: ”Eu aş mai vrea un copil, nu ştiu dacă el vrea”
Sânziana Buruiană şi Simona Luciu sunt cele două invitate de astăzi din cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată de la ora 14.00, la Antena 1. Ele vin cu două poveşti de viaţă complet diferite. Dacă Sânziana se consideră o femeie împlinită, Simona însă are o viaţă plină de traume

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf formează un cuplu de mai bine de patru ani. S-au cunoscut prin intermediul Andreei Tonciu şi a fotbalistului Nicolae Mitea. Chiar dacă la vremea respectivă au existat numeroase zvonuri răutăcioase despre fotbalist, Sânziana spune că nu a ţinut cont de gura lumii şi a vrut mai mult.

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf s-au căsătorit în urmă cu doi ani si 8 luni şi au o relaţie foarte sudată. Cei doi au împreună o fetiţă de doi ani. Sânziana mărturiseşte însă că îşi mai doreşte un copil, mai ales că fiica ei este nerăbdătoare să aibă un frăţior.
Sânziana Buruiană a mai spus că Nicolae Zuluf a fost greu încercat de-a lungul vieţii şi că în urmă cu mai mulţi ani fostul fotbalist şi-a pierdut un frate, la care ţinea foarte mult.

”El este foarte credincios. Aşa este şi Izabela. E singurul copil din biserică, care merge să se aşeze în genunchi lângă femeile în vârstă şi se roagă cu ele. Eu aş mai vrea un copil, nu ştiu dacă el vrea. Şi Iza vrea un frăţior, spune Sânziana în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”.
La rândul lui, Nicolae mărturiseşte că s-a îndrăgostit de Sânziana înainte să o cunoască personal, o văzuse într-o staţie de metrou şi de atunci şi-a dorit să fie soţia lui.
Cum au ajuns cei doi să aibă o aşa relaţie sudată şi cum decurge povestea lor de iubire în prezent, telespectatorii vor afla, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”.
Tot astăzi, Mirela Vaida va avea în platoul emisiunii o femeie cu o poveste de viaţă absolut incredibilă. Simona Luciu a crescut cu un tată extrem de violent şi a plecat de acasă tocmai din acest motiv. Bărbatul cu care se căsătoreşte însă, ajunge să o umilească adesea în faţa prietenilor. Ea mărturiseşte că la un moment dat, soţul ei chiar a vrut să o dea unui străin pe băutură.

Cu toate acestea, cei doi fac un copil. Însă comportamentul bărbatului nu se schimbă, ba dimpotrivă. Tragediile încep să se ţină lanţ începând din 1998, când tatăl Simonei aduce acasă, în maşină, trupul ciopârţit al amantei sale, după care se înjunghie singur.
La un an după acest coşmar, Simona are parte de un al doilea. După ce s-a hotărât să divorţeze, soţul ei a decis să se răzbune pe ea, a urmărit-o şi a înjunghiat-o.
Despre povestea incredibilă a Simonei şi felul cum a reuşit să supravieţuiască numeroaselor traume din viaţa ei, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.