Sânziana Buruiană, nedespărţită de fetiţa ei: ”Încă o alăptez, deşi are 2 ani şi 4 luni” – FOTO

Apropo.ro / 20.07.2018, 09:49
Sânziana Buruiană, nedespărţită de fetiţa ei: ”Încă o alăptez, deşi are 2 ani şi 4 luni” - FOTO
Sânziana Buruiană împreună cu Pepe, Romică Ţociu şi Minodora formează echipa de vedete a lui Nea Mărin din cea de-a treia ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzată luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1

Tânăra mămică susţine însă că este nedespărţită de fetiţa ei şi, pentru că încă o mai alăptează, a luat-o cu ea la mare, chiar dacă acolo a fost extrem de ocupată cu sarcinile primite de la Nea Mărin.

”Am adus-o cu mine pentru că eu încă o alăptez, deşi are 2 ani şi patru luni. Dimineaţa şi seara, după munca în restaurant, are şi ea programul ei de alăptare. Oricum, de când o am pe ea muncesc în fiecare zi de ca şi cum aş fi la Nea Mărin. Adică de la 7 dimineaţa, la miezul nopţii. De data asta până şi Nea Mărin a fost mai grijului, a bătut încet la uşă, nu ca până acum când se cutremura camera”, spune Sânziana Buruiană care îl va ajuta pe Nea Mărin să-şi administreze restaurantul de pe malul Mării Negre şi chiar să mai deschidă o nouă terasă.

Cum va reuşi Sânziana să facă provocărilor la care este supusă de Nea Mărin alături de Minodora, Pepe şi Romică Ţociu, şi cum se va împărţi între sarcinile pe care le avea şi familia ei, telespectatorii vor vedea luni şi marţi, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzată la Antena 1.