Sânziana Negru: “Francezii chiar nu ştiu să se distreze!”

De: Mioara Tronaru / 06.01.2012, 13:11
Sânziana Negru: “Francezii chiar nu ştiu să se distreze!”
Sânziana Negru a petrecut Revelionul, după cum anunţa în urmă cu două săptămâni, la Paris. A întâmpinat Anul Nou pe Turnul Eiffel.

Dacă, anul trecut, Sânziana Negru declara că petrecerea de Anul Nou din Franţa a fost una elegantă însă prea liniştită pentru gusturile unei persoane care a văzut măcar o dată cum se petrece în România, anul acesta VJ-iţa Music Channel a hotărât să facă ceva mai special.

Inspirată de reportajele despre focurile de artificii de la Turnul Eiffel, Sânziana a hotărât ca anul acesta să le vadă pe viu: „Am ajuns la Turnul Eiffel cu aproximativ un sfert de ora înainte de miezul nopţii. Era foarte multă lume, în special străini şi cu toţii aşteptam să vedem focurile de artificii. Cel mai amuzant era că erau grupuri de străini, în special japonezi, pregătiţi cu aparate de fotografiat performante cu care să surprindă momentul. Dar am aşteptat şi am aşteptat…şi am strigat toţi „La mulţi ani!”, fiecare pe limba lui, la 12 noaptea şi cu toate astea… nimic! Nu a fost niciun foc, nici o scânteie, nimic! Concluzia: francezii chiar nu ştiu să se distreze!! ” a declarat VJ-iţa Music Channel Sânziana Negru.