Săptămâna comediei la Film Now

De: Ana Obretin / 08.10.2021, 14:43
Săptămâna comediei la Film Now

În luna octombrie, a doua săptămână este dedicată de Film Now împătimiților de comedii de acțiune.

Astfel, luni, de la ora 20.00, Film Now prezintă „30 Minutes or Less/ Ai 30 de minute sau bum”, despre doi bandiți urmăriți de poliție. Pentru a obține fondurile necesare unei dispariții eficiente din ochii autorităților, aceștia iau ostatic un băiat care livrează pizza, îi leagă o bombă de piept și-l trimit să jefuiască o bancă, potrivit unui comunicat remis Apropo de Digi.

Joi, de la aceeași oră, Film Now difuzează „Showtime/ Poliția în direct”, cu Robert de Niro în rolul unui detectiv LAPD care trebuie să devină partener cu un polițist ce vrea să devină vedetă, interpretat de Eddie Murphy.

„Ride Along 2/ Un polițist și trei sferturi” se vede la Film Now duminică, de la ora 20.00. Pe măsură ce se apropie ziua nunții, Ben se îndreaptă spre Miami împreună cu viitorul său cumnat, James, pentru a captura un traficant de droguri care este furnizorul principal pentru dealerii din Atlanta. Având doar două zile la dispoziţie pentru a aduna dovezile necesare, Ben şi James se aliază cu Maya, o domnişoară detectiv frumoasă şi inteligentă din Miami. Ben este nerăbdător să se achite de obligaţiile de serviciu, sperând ca lucrurile să decurgă fără impedimente şi să se poată întoarce în Atlanta la timp pentru nuntă.

Producțiile de comedie-acțiune ale lunii octombrie, dar și multe alte filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg extraopțiunea Film Now.

CITEȘTE ȘI: DIGI lansează internetul de 10 Gbps –  Fiberlink 10 G, cel mai rapid internet din România

Foto: Film Now