Șapte ani de la moartea prințesei Diana

Apropo.ro / 31.08.2004, 11:04
Șapte ani de la moartea prințesei Diana
Împlinirea, marți, a șapte ani de la decesul prințesei Diana într-un accident rutier va fi marcata de apariția unei noi biografii oficiale a prințesei, transmite Sky News. Fundația Memoriala Prințesa de Wales spera ca biografia sa readuca în


Împlinirea, marți, a șapte ani de la decesul prințesei Diana într-un accident rutier va fi marcata de apariția unei noi biografii oficiale a prințesei, transmite Sky News.

Fundația Memoriala Prințesa de Wales spera ca biografia sa readuca în centrul atenției operele de caritate ale Dianei, în loc sa se concentreze asupra vieții sale personale.

Potrivit unor surse de la Palatul Buckingham, cei doi fii ai prințesei, William și Harry, vor petrece ziua de marți departe de priviri indiscrete. Tatal lor, prințul Charles, se afla la Balmoral, o proprietate regala din Scoția.

Înca de luni, londonezii au început sa depuna flori la fosta reședința a prințesei, Palatul Kensington.

Prințesa a fost ucisa într-un accident rutier într-un pasaj parizian în 1997, împreuna cu iubitul ei, Dodi Al Fayed. Cauza accidentului face înca subiectul unei controverse, în ciuda anchetei franceze care a aratat ca șoferul mașinii în care se afla prințesa se afla sub influența alcoolului. O ancheta britanica a fost demarata anul acesta.

Mediafax

Tags: