Sapte jucatori din Portugalia la Pandurii

De: Mirel Mircea / 07.01.2008, 12:44
Sapte jucatori din Portugalia la Pandurii
Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a anuntat transferul a sapte jucatori din campionatul portughez

Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a anuntat transferul a sapte jucatori din campionatul portughez. Este vorba de trei jucatori portughezi, trei brazilieni si un spaniol, cu toti fiind semnate contracte pe doi ani si jumatate.

„Am semnat cu ei contracte pe doi ani jumatate dar vom renegocia dupa o jumatate de an dupa ce vom vedea daca reusim sa ne salvam de la retrogradare. Pentru ca daca retrogradam nu va avea rost sa-i mai tinem la echipa”, a declarat Condescu pentru siteul oficial al clubului.

Fotbalistii care au semnat deja sunt Daniel Carlos Silva Anjos – brazilian de 28 de ani care evolueaza ca mijlocas central la Estrela Amadora, Yonathan David Rodriguez Auyanet (Yoni), spaniol de 28 ani care evolueaza ca mijlocas dreapta la Estrela Amadora, Carlos Alexandre Cardoso – brazilian de 23 ani care evolueaza ca fundas central la Estrela Amadora, Joao Pedro Mingote Ribeiro – portughez de 27 ani care evolueaza ca portar de la Lousada din liga a doua, Jessui Silva do Nacimento – brazilian de 25 ani care evolueaza ca atacant la Leiria, Marco Paulo Silva Soares – portughez de 23 ani care evolueaza ca atacant la Leiria si Mario Jorge Quintas Felgueiras, portar portughez de la Portimonense.

Presedintele clubului gorjean, care se afla in aceste zile la Lisabona pentru a perfecta contractele cu antrenorul portughez si jucatorii doriti de acesta, a precizat ca mai discuta inca cu alti patru jucatori dintre care unul este de nationalitate franceza iar ceilalti portughezi.