ȘAPTE SERI se prezinta la 4 ACE

Apropo.ro / 17.09.2005, 15:24
ȘAPTE SERI se prezinta la 4 ACE
Începând cu septembrie 2005, 4 ACE este agenția de P.R. a ghidului ȘAPTE SERI ȘAPTE SERI, ghidul saptamânal de informație culturala și petrecere a timpului liber, a ales agenția 4 ACE pentru servicii de consultanța, reprezentare și

Începând cu septembrie 2005, 4 ACE este agenția de P.R. a ghidului ȘAPTE SERI

ȘAPTE SERI, ghidul saptamânal de informație culturala și petrecere a timpului liber, a ales agenția 4 ACE pentru servicii de consultanța, reprezentare și promovare a imaginii de companie și de produs.

Agenția va concepe și implementa activitați de P.R. și publicity, la nivel central și local, având ca scop principal promovarea valorilor ȘAPTE SERI și întarirea poziției de lider pe care acesta o deține în piața.

„Parteneriatul cu agenția 4 ACE reprezinta unul dintre primii pași pe care îi facem în sensul extinderii business-ului și promovarii valorilor brand-ului ȘAPTE SERI. Pentru sfârșitul anului 2005 și începutul anului 2006 ne propunem extinderea rețelei la nivel local, dezvoltarea structurii editoriale, precum și stabilirea unei mai intense comunicari între ghid, utilizatorii și partenerii sai. Ne propunem, de asemenea, ca prin puterea brandului și a parteneriatelor strategice de lunga durata, sa derulam campanii sociale și caritabile, care sa ne aduca în centrul problemelor reale cu care se confrunta societatea româna.”, a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicații Grup.

„ȘAPTE SERI reprezinta un complex activ de simboluri culturale, sociale și mondene, cu implicații directe în viața fiecaruia dintre noi. Derularea campaniilor de P.R. pentru unul dintre cele mai puternice brand-uri media la ora actuala va reprezenta pentru agenția noastra atât o provocare cât și o împlinire a experienței acumulate pâna în prezent.”, a declarat Elena Barbu, General Manager 4 ACE.

Despre ȘAPTE SERI
ȘAPTE SERI este ghidul saptamânal de informație culturala și petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 60 000 de exemplare în peste 2000 de locații din Baia-Mare, București, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Oradea, Satu-Mare, Timișoara. Cititorul ȘAPTE SERI este activ, calator, cu vârsta cuprinsa între 18 și 40 de ani, însetat de noutate, arta și valoare.

Despre 4 ACE – pr&publicity
Agenția 4 ACE este specializata în P.R. și publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie și de produs.

Experiența 4 ACE în promovarea imaginii de companie și de produs implica o foarte buna cunoaștere a mass-media, organizarea de ample campanii de promovare de produs și corporate, realizarea de strategii de comunicare și imagine, organizarea de evenimente de promovare. Din portofoliul agenției fac parte ARtelecom, ASUS, Autoconstruct, BenQ, Elmiplant, Flamingo Computers, iDieta.ro, MTV, Paper Plus.

Agentia 4 ACE

Tags: