ȘAPTE SERI va invita sa descoperiți distracția în Delta Dunarii

Apropo.ro / 15.08.2006, 14:15
ȘAPTE SERI va invita sa descoperiți distracția în Delta Dunarii
Cel mai puternic ghid saptamânal de informație culturala și petrecere a timpului liber este partener al Delta Fest... Ghidul ȘAPTE SERI susține, în calitate de partener media, desfașurarea festivalului Delta Fest, între 19-27 august. Cele șapte zile de


Cel mai puternic ghid saptamânal de informație culturala și petrecere a timpului liber este partener al Delta Fest…

Ghidul ȘAPTE SERI susține, în calitate de partener media, desfașurarea festivalului Delta Fest, între 19-27 august.

Cele șapte zile de festival vor atrage turiștii și localnicii din Crișan (19 august), C.A. Rosetti (20 august), Sfântul Gheorghe (22 august), Tulcea (24 august) și Sulina (24-27 august). Manifestarile, deosebit de variate, sunt o îmbinare de tradiție și modernitate, și se adreseaza publicului de toate vârstele.

Astfel, vor avea loc concursuri muzicale și sportive: festivalul de creație și interpretare muzicala, cupa „Ivan Pațaichin”, jocuri de plaja și un concurs de pescuit.

Spectacolele de folclor și tradiții, parada minoritaților, târgurile meșteșugarești și concursurile culinare vor atrage din nou calatorii în Delta Dunarii, o zona turistica fascinanta, care se cere a fi redescoperita.

„Șapte Seri și-a obișnuit deja publicul cu implicarea în cele mai interesante evenimente culturale și sociale ale fiecarui sezon. În vara aceasta îi invitam pe cititorii noștri într-o calatorie plina de culoare în Delta Dunarii.

Noi consideram ca aceasta zona are un potențial turistic uriaș, care trebuie promovat prin proiecte culturale de valoare. Publicul nostru aștepta de mult șansa de a se întâlni cu tradiții vechi, românești, și de a se distra în același timp”, declara Andras Kovacs, Director General Șapte Seri.

Șapte Seri s-a poziționat mereu pe piața ca promotor al unor evenimente deosebite, cu un public bine definit, înregistrând astfel în acest an o semnificativa creștere în audiența, pâna la 134,200 de cititori în medie pe ediția în București.

Tirajul ȘAPTE SERI a cunoscut și el o creștere constanta în ultimii ani.

Daca în 1998 numarul exemplarelor era de 17,000, în 2000 era 30,000, revista se distribuie acum în 60,000 de exemplare în 610 de locații în București și peste 120,000 de exemplare în țara. Cifra de afaceri înregistrata în 2005, de 1,7 milioane de euro, va avea, de asemenea o creștere semnificativa în acest an.

Agentia 4 ACE