Sar scantei de la Bosquito

Apropo.ro / 01.04.2002, 17:08
Sar scantei  de la Bosquito
Dupa o scurta pauza de la succesul zdrobitor cu piesa "Pepita", formatia Bosquito s-a retras in carapacea creativa, asa cum le sta bine oricaror muzicanti care se respecta. Au stat ei acolo ce-au stat, pana au scos din nou capul la lumina, si nu oricum. Perioada de gestatie a dat,

Dupa o scurta pauza de la succesul zdrobitor cu piesa „Pepita”, formatia Bosquito s-a retras in carapacea creativa, asa cum le sta bine oricaror muzicanti care se respecta.

Au stat ei acolo ce-au stat, pana au scos din nou capul la lumina, si nu oricum.

Perioada de gestatie a dat, finalmente, nastere unui nou album din care – suntem anuntati – „sar scantei”.

Asa cum au obisnuit deja publicul, cei cinci trubaduri Bosquito revin cu un material muzical de prima audienta, plin de viata. Ca doar asta sunt ei: cinci baieti al caror principiu calauzitor este „carpe diem”.

Stilul Bosquito este consacrat deja (latino-rock energic si pasional) si face ravagii in inimile fetelor de la clasa a saptea in sus (si pana la stimabilele doamne profesoare). Prima piesa promovata se numeste „Hopa, hopa”.

Celelalte noua cantece sunt garnitura care, cu siguranta, va adapa pe saturate timpanele publicului ascultator. Precizare: vor „sari scantei” la audierea primelor acorduri de chitara Bosquito…

Sursa:

Tags: