Sarah Brightman, din nou langa Andrea Bocelli

Apropo.ro / 14.01.2008, 10:00
Sarah Brightman, din nou langa Andrea Bocelli
Soprana britanica Sarah Brightman va lansa, la sfarsitul lunii ianuarie, primul album din ultimii cinci ani, intitulat "Symphony".

Soprana britanica Sarah Brightman va lansa, la sfarsitul lunii ianuarie, primul album din ultimii cinci ani, "Symphony", care include piese interpretate in duet cu tenorul italian Andrea Bocelli, cantaretul spaniol Fernando Lima si Paul Stanley, unul dintre membrii trupei Kiss, informeaza Reuters.

Albumul "Symphony", care va putea fi cumparat din magazine incepand cu 29 ianuarie, cuprinde colaborari ale sopranei britanice cu artisti precum Paul Stanley, unul dintre membrii trupei Kiss, alaturi de care Brightman a inregistrat piesa "I Will Be With You (Where the Lost Ones Go)", cantaretul spaniol Fernando Lima, alaturi de care interpreteaza piesa "Passion", si tenorul italian Andrea Bocelli, in duetul "Canto Della Terra".

"Am vrut doar sa ma detasez de tot si sa fac ceva diferit. Acest lucru necesita, desigur, putin mai mult timp. Sunt foarte atasata de muzica clasica. Am avut succes interpretand si muzica moderna, precum pop sau dance. De asemenea, am lucrat multi ani in teatru. Toate aceste stiluri muzicale, in special muzica pentru piesele de teatru, mi-au indus un sentiment unic", a precizat Sarah Brightman.

Brightman a inregistrat albumul "Symphony" in Germania, impreuna cu producatorul Frank Peterson. "Acest album aduce o latura noua. Are elemente din muzica clasica, pe care le-am indragit mereu, dar si o latura oarecum intunecata. Toate lucrurile care ni se intampla in viata au o parte mai luminoasa, dar si o parte mai intunecata. Stiu ca suna putin abstract, dar cand asculti melodiile, ai sentimentul ca raiul si iadul sunt deopotriva prezente", a mai spus Brightman. Pentru a promova albumul, Sarah Brightman a intepretat piese de pe "Symphony" in timpul unei parade organizate cu ocazia Zilei Recunostintei. In plus, soprana va face parte din seria de solisti care vor interpreta melodii in cadrul emisiunii "Fashion on Ice", difuzata pe 20 ianuarie, la NBC.

Brightman intentioneaza ca in primavara sa plece intr-un turneu de promovare a noului album. Potrivit Manhattan Records, Sarah Brightman a vandut in toata lumea 26 de milioane de discuri, obtinand peste 150 de discuri de aur si platina in 34 de tari. "Time to Say Goodbye", lansat in 1998, este unul din cele mai apreciate albume, cu 1,4 milioane de copii vandute in America. Piesa care da numele albumului este cea mai vanduta melodie din istoria muzicala din Germania.