Sarah Jessica Parker are picioare inspaimantatoare!

Apropo.ro / 26.09.2011, 10:00
Sarah Jessica Parker are picioare inspaimantatoare!
Sarah Jessica Parker este una dintre actritele care nu ar trebui sa iasa din casa fara sa poarte dresuri.

Sarah Jessica Parker este una dintre cel mai bine platite actrite de la Hollywood si este admirata pentru stilul ei vestimentar, insa nu se poate lauda si cu cele mai frumoase picioare din Cetata Filmului.

Ani la randul a purtat tocuri extrem de inalte, iar rezultatul se poate observa cu ochiul liber pe picioarele ei. Vene pronuntate si un aspect total inestetic – cu asta s-a ales pentru ca ii place sa priveasca lumea „de sus”.

Sarah Jessica Parker si-a facut aparitia la un eveniment desfasurat la New York intr-o rochie semnata Stella McCartney alba si destul de scurta.

Picioarele actritei Sarah Jessica Parker

Tinuta, cum era si de asteptat, a fost accesorizata cu o pereche de pantofi foarte inalti. Impecabil pana aici, ar spune criticii intr-ale modei.

Insa la o privire mai atenta asupra picioarelor, lucrurile nu mai aratau atat de „fashion”. Incaltamintea inalta purtata ani la rand si-a spus cuvantul in cazul vedetei din „Totul despre sex”.

„Pasiunea pentru tocuri mi-a distrus picioarele. Pur si simplu nu mai am nicio sensibilitate la nivelul degetelor”, a recunoscut ea acum ceva vreme.

Sarah nu este singura vedeta care ne sperie. Acum doi ani, gatul Victoriei Beckham a fost fotografiat suficient de aproape pentru a vedea ca este foarte imbatranit.