Sarah Jessica Parker lansează o colecție de pantofi

De: Gabriela Voicu / 10.06.2013, 14:45
Actrița Sarah Jessica Parker va lansa anul viitor o colecție de pantofi în colaborare cu faimosul brand Manolo Blahnik.

Actrita Sarah Jessica Parker, faimoasa datorita personajului sau din serialul „Sex And The City”, va lansa o colectie de incaltaminte anul viitor, in parteneriat cu George Malkemus, CEO al casei Manolo Blahnik.

Numele actritei a devenit sinonim cu pantofii sexy cu tocuri ametitoare, gratie rolului „Carrie Bradshaw” din popularul serial amintit, o jurnalista/scriitoare cu „apetit” insatiabil pentru pantofi, in special pentru creatiile lui Manolo Blahnik. De altfel, intr-un episod din acest serial, Carrie Bradshaw spune: „Am cheltuit 40.000 de dolari pe pantofi si nu am unde sa locuiesc? Voi ramane in istorie ca batrana femeie care a locuit in pantofii ei”.

Sarah Jessica Parker, în „Totul despre sex”

Colectia lansata de Sarah Jessica Parker, va fi numita SJP, imprumutand initialele numelui sau, si va include, pe langa pantofi, genti si trench-uri. Aceasta va fi comercializata exclusiv in magazinele Nordstrom din SUA, in 2014.

Dar, cum va fi SJP diferita de alte colectii existente pe piata? Actrita spune ca aceasta va include accesorii unice, cu combinatii de culori mai putin intalnite in garderoba oamenilor obisnuiti. Gentile vor avea un aer retro, amintind de perioada anilor ’70 – ’80.

Sarah Jessica Parker lansează o colecție de pantofi

Preturile pantofilor vor fi cuprinse intre 200 si 300 de dolari, iar pentru posete clientele vor plati sub 700 de dolari.

George Malkemus este CEO al companiei Manolo Blahnik de 31 de ani si este „creierul” din spatele succesului comercial al acestei case de moda. Spaniolul Manuel „Manolo” Blahnik Rodríguez este un designer de pantofi foarte celebru, fondatorul brandului care ii poarta numele. Creatiile sale exclusiviste sunt purtate de vedete din lumea intreaga.