Sarah Jessica Parker sufera din cauza tocurilor

Apropo.ro / 15.05.2008, 12:20
Sarah Jessica Parker sufera din cauza tocurilor
Cea mai mare iubitoare de incaltari cu tocuri inalte, Sarah Jessica Parker sufera acum din cauza dependentei ei

Cea mai mare iubitoare de incaltari cu tocuri inalte, Sarah Jessica Parker sufera acum din cauza dependentei ei. Actrita care s-a aflat ani buni in fruntea clasamentelor de moda a declarat recent pentru cotidianul The Sun ca si-a distrus picioarele din cauza tocurilor inalte.

Aceasta marturiseste ca datorita tocurilor exagerate cu care si-a incantat publicul in ultimii ani a ajuns sa nu isi mai simta laba piciorului. Procesul de amortire a inceput din perioada in care aceasta era dansatoare, dar dupa cele sase serii de "Sex and The City" simptomele s-au accentuat.

Cu cativa ani in urma Carrie Bradshaw a creat o adevarata “revolutie a pantofilor”, aceasta a facut din incaltari un personaj al seriei "Sex and the City"- cea de-a cincea "prietena" din gasca. Nu de putine ori aceasta face referire la pantofi, ba chiar ajunge la conflicte din cauza lor : “It’s really hard to walk in a single woman’s shoes—that’s why you sometimes need really special shoes” (Este foarte greu sa mergi in pantofii unei "burlace"- de aceea ai nevoie de niste pantofi cu adevarat speciali).

Cu toate ca are probleme din cauza tocurilor, Sarah nu isi dezamageste fanii si, asa cum i-a obisnuit in "Sex and the City", face moda pe strazile Manhattan-ului purtand cele mai extravagante creatii in materie de pantofi.