Sarah JSun lansează noul său single – “Your love” alături de producătorul muzical Alexander Shiva

De: Nicoleta Nicolae / 05.08.2015, 12:00
Sarah JSun lansează noul său single - “Your love” alături de producătorul muzical Alexander Shiva
Continuând reţeta single-ului precedent “My place” care s-a bucurat de succes în Turcia, fiind nr. 1 în topurile mai multor radiouri şi acumulând peste 2.000.000 de vizualizări, Sarah şi Alexander aduc un sound fresh, de vară cu care doresc să ajungă la sufletele ascultătorilor.

“Am lucrat cu mult drag la această piesă şi am încercat să creem o stare de bine şi un mesaj frumos. De la prima ascultare a instrumentalului m-am îndrăgostit de această melodie iar versurile şi liniile melodice au venit de la sine. Sper ca şi cei care ascultă acest nou single să simtă energia frumoasă de care dispune” a spus Sarah.

Piesa “Your Love” beneficiază şi de un selfie video pe care Sarah l-a realizat: “Am vrut prin acest video să-i  invit pe toţi urmăritorii mei într-o călătorie cu mine,în locurile unde mă relaxes şi mă simt bine, pentru a vedea o frântură din viaţă mea şi din ceea ce sunt eu. De asemenea, am încercat să ilustrez povestea piesei şi să îi provoc peascultatori să se întrebe pe ei înşişi  “Where is your love?” şi să se gândească pentru o secundă la ceea ce este de fapt important în viaţa lor. ” declară artista.

Sarah s-a filmat astfel în diferite locaţii din România , dorind să arate urmăritorilor ei din afara ţării că sunt multe locuri frumoase în România.