Sarah Palin isi face garderoba de 150.000 $ pe banii republicanilor

Apropo.ro / 23.10.2008, 13:30
Sarah Palin isi face garderoba de 150.000 $ pe banii republicanilor
"Rujul nu este singura diferenta intre Sarah Palin si un pitbull" spunea un reporter al unui coditian din New York.

"Rujul nu este singura diferenta intre Sarah Palin si un pitbull" spunea un reporter al unui coditian din New York, referindu-se la guvernatoarea statului Alaska si rivala lui Hillary Bush.

Ce a atras atentia presei dar si celor din lumea modei este garderoba vasta si scumpa a doamnei Palin. Se estimeaza ca este in valoare de 150.000 de dolari. Pana aici nimic deosebit pentru o femeie care lucreaza in politica si care trebuie sa fie un exemplu.

Indignarea apare atunci cand se cunoaste faptul ca suma de 150.000 de dolari provine din banii republicanilor din campanii.

Aceasta suma este mai mare decat salariul pe care Palin il primeste ca si guvernator al statului Alaska (125.000 de dolari).

Democratii se arata stanjeniti de acesta situatie in care se afla "rivalii" lor.

Democratii vor avea, probabil, subiect de amuzament datorita acestei povesti. De asemenea, nu inteleg cum au putut face un lucru atat de stupid. Si republicanii impartasesc aceeasi parere si cred ca lucrurile au scapat putin de sub control in aceasta privinta.

Insa pentru a iesi din aceasta situatie, republicanii spun ca vor cheltui atat cat este nevoie pentru campania de alegeri. Ei considera ca Palin are nevoie sa arate cat bine.

Pe ce da banii  Sarah Palin

sarah palin garderoba

URMARESTE BANCURI TOPLESS NUMAI PE SHOWBIZ.RO

BANCURI TOPLESS SHOWBIZ.RO

Foto: The Improper