Sarkozy a castigat la InfoPro!

Apropo.ro / 08.04.2008, 13:01
Sarkozy a castigat la InfoPro!
Cu ocazia summit-ului, radio InfoPro a inregistrat printre castigatorii concursului "Tine cont de InfoPro" un nume celebru: Sarkozy!

Cu ocazia summit-ului, radio InfoPro a inregistrat printre castigatorii concursului “Tine cont de InfoPro” un nume celebru!

Cu doar un simplu SMS, Sarkozy si-a facut cont la InfoPro, apoi a aflat codul pin de la radio si astfel a castigat o suma frumusica de bani!

Este vorba, desigur, de un tiz al presedintelui francez, un ascultator din judetul Bihor, pe nume Sarkozi Attila Gelu. Cei doi nu sunt rude, din pacate, dar au in schimb ceva in comun: norocul.

Daca Nicolas Sarkozy are noroc in dragoste, Sarkozi cel autohton are noroc la bani, pentru ca a primit de la InfoPro un premiu pe cinste!

Radio InfoPro isi salveaza ascultatorii din trafic!

Summit-ul a trecut, aglomeratia a ramas: saptamana aceasta a debutat cu… haos in Capitala, unde kilometri intregi de masini s-au format pe toate bulevardele.

In acelasi timp, pe autostrazile si drumurile din tara sau, mai bine spus, prin hartoapele tarii, se inghesuie, se poticnesc sau se impotmolesc zilnic sute de masini.

Radio InfoPro vrea sa remedieze situatia asa ca a hotarat sa-si salveze ascultatorii din trafic!

Incepand de marti, 8 aprilie, toti cei care trimit un SMS la numarul 0751.04.00.66 si semnaleaza problemele intalnite pe carosabil primesc de la InfoPro armele secrete pentru lupta cu drumurile din Romania!

Cea mai importanta informatie a zilei trimisa prin SMS este premiata de Ernest Fazekas si Mihai Livadaru, relizatorii emisiunii “Urechile sus!, cu un telefon cordless!

Saptamanal, dintre castigatori se alege un norocos care primeste in plus un sistem de navigatie GPS Evolio, cu cele mai complete harti ale Romaniei si Europei si cu avertizare pentru radarele fixe!

Astfel, in caz de “avarie”, soferii ascultatori de InfoPro vor fi inarmati cu un telefon nou nout cu care sa-si sune prietenii, iar in caz de politie sau de ratacire, ei vor avea la indemana un sistem de avertizare radar superperformant si o harta salvatoare!

Concursul Tine cont de InfoPro